vrijdag 13 november 2020

STRAP-dag 2020

 2020 is op alle vlakken al een speciaal jaar geweest. Corona beheerste het grootste deel van ons leven, ook op school. Daarom moesten we onze STRAP-dag ook iets intiemer houden dan de voorbije jaren. Intiemer, maar daarom niet minder leuk! 

We startten de dag 's morgens met een overzicht van wie op welke manier naar school was gekomen. De kleuters mochten hun symbool nemen en in de juiste kolom plakken. Daarbij viel op dat heel wat kleuters die dag met de fiets, of te voet naar school waren gekomen! Het blad werd opgehangen aan de klasdeur zodat we onze resultaten konden delen met de rest van onze kleuterafdeling.


Doorheen de dag stonden we stil bij verkeersveiligheid. We bekeken een aantal filmpjes van Aya! waarbij op een speelse manier aan bod gebracht wordt hoe men zich het best gedraagt in het verkeer. 

In de namiddag gingen de kindjes van onze klas dan samen met juf Lies en de klas van juf Karolien op stap. Ze deden een uitstap in de schoolomgeving en sloten die af op het speelpleintje in de JP-Monseré-wijk. We hadden geluk met het mooie weer, de kleuters konden zich naar hartenlust uitleven op het speelplein. De tijd gaat snel als je zich amuseert, dus het was al snel terug tijd om naar school te gaan en ons klaar te maken voor het weekend.


Meer leuke foto's van de uitstap kunnen jullie hier bekijken. Veel plezier! 


Geen opmerkingen: